REACH OUT TO US!

Reach is opgericht door Alec Bergsma en Peter van Kessel. Twee nuchtere ondernemers die hun rijke ervaring in het communicatievak hebben gebundeld. Samen met hun team helpen zij je graag strategische uitdagingen aan te pakken.

REACH COMMUNICATIONS BV

Rutgers van Rozenburglaan 2
3744 MC Baarn
Nederland
Telefoon: 035 695 35 55
E-mail: info@reachcommunications.nl

Alec Bergsma

Alec is een ervaren communicatiestrateeg en bestuurder. Hij werkt op het snijvlak van ondernemings- en communicatiestrategie, zowel in interim rollen als in de rol van extern adviseur. Hij heeft zijn sporen verdiend als bestuurder van gerenommeerde bureaus, waaronder MPG.

06 51 51 64 67 alec@reachcommunications.nl

Peter van Kessel

Peter is creative director en strateeg, met een specialisatie in activatie. Hij heeft onder andere gewerkt aan campagnes zoals De Bob, ontwikkelde populaire games voor Disney en werkte mee aan de basis voor tv-programma’s als X-factor.

06 26 49 22 98
peter@reachcommunications.nl

Openbaar vervoer

Neem de trein naar station Baarn. Vanaf het station ben met een OV-fiets (in 5 minuten) of lopend (in 10 minuten) bij ons: volg na het Stationsplein de Koningsweg en de Gerrit van der Veenlaan. Steek de Amsterdamsestraatweg (N221) schuin naar rechts over en je arriveert bij ons pand.